Ο οδηγός του ΚΤΕΛ που βρήκε τα 250.000 ευρώ...Ήταν όλα ψέματα!

Όλη η Ελλάδα προχθές, θαύμασε τον 30χρονο οδηγό των ΚΤΕΛ Μεσσηνίας Σταύρο Σπανούδη ο οποίος βρήκε στους αποθηκευτικούς χώρους του λεωφορείου που οδηγούσε ένα πορτοφόλι με 250.000 ευρώ και τα παρέδωσε στον κάτοχό τους!

Ήταν κάτι αξιοθαύμαστο και υπέροχο. Υπάρχουν ακόμα έντιμοι Έλληνες σκέφτηκαν όλοι. Η χαρά και η περηφάνεια όμως κράτησε λίγο... Η ιστορία που διηγήθηκε ο 30χρονος οδηγός στα κανάλια είχε κάποια κενά και όπως φαίνεται, όλα είναι αποκύημα της ...καλπάζουσας φαντασίας του..
Οι αποκαλυψεις.... Αστυνομία και ΚΤΕΛ δεν γνώριζαν τίποτα!

Η εφημερίδα της Μεσσηνίας "Ελευθερία" αποκάλυψε ότι ο Βασίλης Κοσμόπουλος δεν υπάρχει ...πουθενά!
Μάταια προσπαθούσαν να τον βρουν όλες αυτές τις μέρες οι εφημερίδες και τα κανάλια για να τους πει δυο λόγια για την υπόθεση. Ο άνθρωπος που υποτίθεται πως ξέχασε μέσα στο ΚΤΕΛ την τσάντα με τα 250.000 ευρώ, δεν υπάρχει πουθενά! Μάλιστα την ευχαριστήρια καταχώρηση που υποτίθεται ότι έστειλε ο άνθρωπος αυτός στην εφημερίδα για να ευχαριστήσει τον έντιμο οδηγό των ΚΤΕΛ, την έστειλε και την πλήρωσε ο ίδιος ο οδηγός!

Ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας ταξίαρχος Νίκος Μπάστας όταν ρωτήθηκε για το θέμα δήλωσε στην εφημερίδα "Ελευθερία": "Δεν ήρθε κανένας να δηλώσει περιστατικό εδώ. Εμείς το πληροφορηθήκαμε από τον Τύπο, από εσάς. Ούτε την Πέμπτη, ούτε την Παρασκευή το βράδυ ήρθε κανένας στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας. Τίποτα δεν υπάρχει. Μας πήραν και από το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά εμείς δεν είχαμε τέτοιο περιστατικό εδώ. Τι έγινε, πώς στήθηκε το σενάριο δεν ξέρω να σας πω. Ο ευρών δεν παρουσιάστηκε στην Αστυνομία.

Το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι στα γραφεία της εταιρείας δεν έγινε καμιά αναφορά απώλειας είτε από επίσημη αρχή, είτε από ιδιώτη.

Οι δηλώσεις του οδηγού στο TLIFE

Το TLIFE κατάφερε να εντοπίσει τον οδηγό των ΚΤΕΛ Σταύρο Σπανούδη.Στην αρχή δεν ήθελε να κάνει καμμία δήλωση.Ηταν "μαζεμένος" και προσπάθησε να αποφύγει τις ερωτήσεις μας. Ωστόσο τελικά μας δήλωσε απογοητευμένος και πικραμένος για όλα όσα τον κατηγορούν. "τελικά έκανα λάθος που παρέδωσα τα λεφτά"! λέει στο TLIFE, συνεχίζοντας να υποστηρίζει την ιστορία του!

Στην ερώτησή μας που είναι ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι παρέδωσε τα χρήματα, μας είπε ότι ο κ. Κοσμόπουλος έφυγε το Σάββατο για το εξωτερικό και όταν του ζητήσαμε το τηλέφωνο του για να επιβεβαιώσουμε τα όσα ισχυρίζεται, μας είπε ότι το έχει χάσει!

Τέλος όταν το ρωτήσαμε γιατί πήγε ο ίδιος στην εφημερίδα να καταχωρήσει το ευχαριστήριο μήνυμα για την παράδοση των 250.000 ευρώ, ο οδηγός μας είπε ότι του το ζήτησε ο ίδιος ο άνθρωπος που είχε χάσει τα χρήματα να το κάνει για λογαριασμό του γιατί θα έφευγε στο εξωτερικό!

"Ο κ. Κοσμόπουλος δεν μπορούσε να πάει στην εφημερίδα για το λόγο ότι έφευγε το Σαββάτο για έξω και μου ζήτησε ο ίδιος να το κάνω, δεν το έκανα από μόνος μου. Λέτε να πήγαινα από μόνος μου να έκανα αυτό το πράγμα; Λογικά δεν είναι αυτά που λέω; Δεν πήγα εγώ δηλαδή να πω ότι εγώ είμαι ο Κοσμόπουλος ενώ είμαι άλλο όνομα, όπως λέει η συγκεκριμένη εφημερίδα Αυτός έφευγε το Σαββατο. Αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να βγαινε μετά και να μου κάνει μήνυση να μου πει κύριε γιατί βγήκες και χρησιμοποίησες το όνομα μου;" δήλωσε ο κ. Σπανούδης στο TLIFE ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

διαβάστε επίσης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...