Απο «Ράμπο»... κοτόπουλο


Ο Ράμπο του... γλυκού νερού, Τάσος Μητρόπουλος επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά οτι τις ψευτομαγκιές του ξέρει να τις κάνει μόνο εκ τους ασφαλούς και εκεί που τον παίρνει. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε την Πέμπτη στην εκδίκαση της υπόθεσής του απο την Πειθαρχική Επιτροπή, για το παπούτσι που πέταξε στην εξέδρα των φίλων του Παναθηναϊκού αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι, το προηγούμενο Σάββατο.Όχι μόνο δεν έκανε το κόπο να πάει ως εκεί, αλλά μέσω του Γιάννη Βούλτση υποστήριξε το εξής απίθανο: “Άλλα λέει το κατηγορητήριο και άλλα η έκθεση του παρατηρητή. Το κατηγορητήριο λέει ότι πέταξε παπούτσι στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, ενώ η έκθεση αναφέρει ότι ένα παπούτσι πετάχτηκε από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού προς τον Τάσο Μητρόπουλο και αυτός το επέστρεψε. Άρα δεν έβγαλε το δικό του παπούτσι να το πετάξει. Το κατηγορητήριο είναι ασαφές και για αυτό προτείνουμε την απαλλαγή του. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στο κατηγορητήριο σας γιατί δεν υπάρχει παραβατική συμπεριφορά».

Ουσιαστικά, αυτό που έλεγε στους δικαστές είναι οτι απλά βοήθησε έναν φίλο του Παναθηναϊκού να μην φύγει ξυπόλητος στο γήπεδο. Ψυχούλα ο Τασούλης και ας μην του φαίνεται... Ρε, τον... ξεπαπουτσωμένο «Ράμπο». Κάνει τις ψευτομαγκιές του με την ασφάλεια των security, όμως δεν παίρνει την ευθύνη των πράξεών του. Άντρας με τα... όλα του.

Οι δικαστές απο την πλευρά τους εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός οτι το συμβάν δεν είναι γραφτεί στο φύλλο αγώνος απο τον διαιτητή και δεν τον τιμώρησαν..

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

διαβάστε επίσης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...