Λέει το «αντίο»!

Ο Κώστας Αντωνίου, όπως έγραψε το gazzetta.gr από χθες, είναι στον... αέρα και αναμένεται σήμερα να πει το αντίο στον Παναθηναϊκό μετά την συνάντηση που θα έχει με τον Δημήτρη Γόντικα.Ο Αντωνίου φρόντισε να φορτώσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ με τεράστια συμβόλαια και με παίκτες αμφιβόλου ποιότητας και τώρα βλέποντας ότι δεν υπάρχει πλέον άλλο χρήμα, την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια όπως και αυτοί που τον έφεραν στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ...Ο α' αντιπρόεδρος του τριφυλλιού και γενικός διευθυντής έκλεισε για σήμερα, στις 1ο:30, ραντεβού με τον Κώστα Αντωνίου για να συζητήσουν επί του θέματος. Για την κατάσταση που επικρατεί είναι ενήμερος και ο υπηρεσιακός πρόεδρος, Τζόνι Βεκρής. Ομως, δεν θα βρίσκεται στην συνάντηση αφού είναι εκτός Αθηνών.

Ο Δημήτρης Γόντικας θα προσπαθήσει να αλλάξει γνώμη στον διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού που δείχνει να είναι αποφασισμένος να πει το «αντίο» στο τριφύλλι μετά την αποχώρηση και του Νικόλα Πατέρα. Ο α' αντιπρόεδρος θα εξηγήσει στον Αντωνίου τους λόγους που πρέπει να συνεχίσει στο πόστο του (ταύτιση απόψεων με Κάρλος Φρέιτας), όμως οι πιθανότητες να παραμείνει είναι ελάχιστες.

Οι φήμες για την αποχώρηση του ολοένα και φουντώνουν και ο κύριος λόγος που φαίνεται να τον οδηγεί προς την έξοδο είναι οι εγγυήσεις που δεν έχει για να ξοδευτούν 2-3 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές τον Ιανουάριο. Ετσι, ο Αντωνίου για να μην εκτεθεί με όσους έχει κάνει επαφές διάλεξε την πόρτα της εξόδου. Επίσης, γίνεται αναφορά πως έχει απογοητευτεί για την σκληρή κριτική προς το πρόσωπο του (κυρίως από τον κόσμο), τις συνεχείς διαμάχες των μετόχων αλλά φέρεται να σκέφτηκε πως χωρίς τον Πατέρα δεν θα υπάρχει εμπιστοσύνη από την διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

διαβάστε επίσης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...