«Ντου» Γιαννακόπουλων για ΠΑΕ!

Θετική, σύμφωνα με τον Θανάση, η οικογένεια Γιαννακόπουλου να βγει μπροστά μόνο με τους δικούς της όρους. Αιχμές για Βγενόπουλο...Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος:

«Άκουσα τον κύριο Πολέμη και είπε θετικά πράγματα. Ο Παναθηναϊκός για να διοικηθεί θέλει έξυπνες κινήσεις και να είναι συγκαταβατικός σε ορισμένες καταστάσεις. Είπαμε πως πρέπει να μπει υπηρεσιακός παράγοντας, αλλά εγώ δεν συμφωνώ. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός. Εχει ιστορία 100 χρόνων. Πρέπει να τον βοηθάμε ουσιαστικά. Δεν είναι σωστό ο υπηρεσιακός. Βγήκε η απόφαση παμψηφεί. Ξέρω πρόσωπα και πράγματα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα αναλάβει ένας υπηρεσιακός παράγοντας, υπάρχει όμως μεταγραφική περίοδος και κάποιος έπρεπε να ηγηθεί. Ο Παναθηναϊκός είναι στο χέιλος του γκρεμού. Πρέπει να τον βγάλουμε από αυτή την κατάσταση, από το τέλμα. Πρωτόγνωρη κατάσταση. Το λέω με το χέρι στην καρδιά. Τον πονάω. Εχω δώσει την ζωή μου για αυτή την ομάδα. Είναι σε δύσκολη κατάσταση. Οι λεγόμενοι λεφτάδες πρέπει να βοηθήσουμε.

Ποια είναι η διαφορά από τον Ολυμπιακό; Μια νίκη και μια ισοπαλία. Το οικονομικό είναι το δύσκολο. Αλλοι βλέπουν τον Παναθηναϊκό διαφήμιση, άλλοι με την καρδιά τους και άλλοι δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη. Μπράβο στον Πατέρα που είχε πει ότι δεν πρέπει να μείνει ακέφαλος ο Παναθηναϊκός. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους να μην αναλάβει. Χωρίς σύμπνοια και αγάπη, με το χέρι στην καρδιά, χωρίς αυτά δεν μπορείς να προχωρήσεις. Είτε τον παίρνουμε τον Παναθηναϊκό εμείς και κάνουμε ότι πιστεύουμε, είτε δεν τον παίρνουμε. Βάζουμε λεφτά στην ομάδα χωρίς να σκεφτόμαστε αν θα είναι ζημιογόνος ή όχι. Στο μπάσκετ 12-15 χρόνια μάς έχει στοιχίσει πάνω απο 200εκατ. Ξέρουμε πως τα χάνουμε, αλλά για την αγάπη μας τα βάζουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Για αυτό έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Πέντε ευρωπαϊκά και τόσα πρωταθλήματα»πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

διαβάστε επίσης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...