ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ...


Επειδή κάποιοι φίλοι μου ζήτησαν να σχολιάσω το μάτς ....ξεκινάω :

1. Για πρώτη φορά είδαμε ένα παιχνίδι δίχως σημαντικά έκτροπα. Είναι ένα βήμα πρόοδου που πρέπει να συνεχιστεί, με την εξαίρεση των ηλίθιων που παίζουν με τα laser (ενώ έχουν κι άλλα πράγματα να ... παίξουν σπίτι τους) και φυσικά του επίσημου λαλάκα του ΟΑΚΑ -όπως πολύ σωστά τον έχρισε ο Μάνος Παπαδόπουλος από μικροφώνου- που πετούσε φωτοβολίδες για να μπορεί να καυχιέται στο σχολείο του ως "πρώτος μάγκας". Απορώ...
τι έκαναν οι γύρω του. Τόσες φάπες έχουν ρίξει στη ζωη τους σε επεισόδια, χάθηκε να ρίξουν μερικές και στον "ψευτόμαγκα"; Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα κι επικίνδυνα και δείχνουν ανθρώπους που δεν έχουν ιερό και όσιο. Δεν έχει να κάνει με το αν θα μας μηδένιζαν ή όχι, έχει να κάνει με την επιλογή να είσαι άνθρωπος ή ζώο. Και άνανδρος φυσικά, αφού ότι κάνεις το κάνεις μέσα στην ανωνυμία του πλήθους, ενώ αν ήσουν μόνος, θα το έβαζες στα πόδια σαν λαγός...

2. Ο Σπανούλης σφυρίχτηκε και αποδοκιμάστηκε, αλλά όταν υβριζόταν αυτός και η γυναίκα του, η πλειοψηφία δεν συμμετείχε. Κι εγώ τον σφύριξα και τον γιούχαρα, άλλο αυτό όμως κι άλλο οι προσωπικές ή οικογενειακές ύβρεις. Κάποτε πρέπει να πάμε μπροστά και βρίζοντας ανθρώπους και οικογένειες δεν πας πουθενά.

3. Συγχαρητήρια στον Ίβκοβιτς που έδειξε ότι παραμένει μεγάλος προπονητής. Χωρίς καραγκιοζιλίκια και προκλήσεις, έστησε την ομάδα του σωστά, εκμεταλλεύτηκε τα πολλά προβλήματα του ΠΑΟ (άρρωστος ο Διαμαντίδης που έτσι δεν βοήθησε να φανούν και άλλα βιολιά όπως Φώτσης, Περπέ, Τσατσαρής, με πρόβλημα ο Νίκολας, χωρίς ρυθμό ο Μπατίστ μετά τον τραυματισμό του, απών ο Μάριτς κτλ) και έφτασε σε μια δίκαιη νίκη. Αυτά να τα βλέπουν οι άρρωστοι αλλόθρησκοι που μιλούσαν για διαιτησίες, όταν είχαν για προπονητή τον showman Μπαναώτη που χοροπηδούσε σαν τη μαϊμού εκνευρίζοντας και αποπροσανατολίζοντας την ομάδα του αντί να την καθοδηγεί.

Μπράβο στον κόσμο του ΠΑΟ που στη συντριπτική του πλειοψηφία στάθηκε στο ύψος της και τήρησε το φίλαθλο πνεύμα. Έτσι έχουμε μάθει εμείς και νομίζω ότι ήλθε η ώρα να αρχίσουν να εκπαραθυρώνονται εκτός ΟΑΚΑ όσοι (λίγοι) λαλάκες δεν θέλουν να συμμορφωθούν στα αυτονόητα.
Νομίζω ότι ο Σισσέ είναι λίγο μαυρόγατα ή μου φαίνεται...?
Tέλος να υπενθυμίσω ότι οι τίτλοι κρίνονται τον Μάϊο και όχι το Γενάρη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

διαβάστε επίσης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...