ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ...

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τη Δευτέρα 27/11/2010 καταθέσαμε έγγραφη πρόταση – επιστολή με θέμα την δημόσια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τους φιλάθλους η οποία ανέφερε τα εξής:

Προς ΠΑΕ παναθηναϊκός Αθήνα 27/12/10
Υπ όψιν προέδρου Παναθηναϊκού , μετόχων και μελή του Δ.Σ ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Αγαπητοί κύριοι
Λέγομαι Βαλάσης Γιώργος και εκπροσωπώ μια μικρή ομάδα φιλάθλων του παναθηναϊκού μας.
Να σας ενημερώσω επίσης ότι εγώ και η ομάδα που εκπροσωπώ είμαστε απλοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, με μικρή οικονομική επιφάνια και δεν εκπροσωπούμε κανένα σύνδεσμο και κανένα παράγοντα παρά μονό τον εαυτό μας .
Λόγω των τελευταίων γεγονότων στον Παναθηναϊκό (έλλειψη μετόχων και θέλησης να χρηματοδοτήσουν την ΠΑΕ ) κάναμε την σκέψη και προτείνουμε προς τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής να προβεί σε συζητήσεις και να αποφασίσει την ανοιχτή αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με σκοπό την χρηματοδότησης της από φίλους (φιλάθλους) του Παναθηναϊκού.
Αυτή η κίνηση ,το ότι δηλαδή ο Παναθηναϊκός θα ανήκει και στον λαό του πιστεύουμε ότι θα έχει σαν αποτέλεσμα να γίνει η ΠΑΕ ένας από τους πιο πλούσιος συλλόγους στην Ελλάδα . Ακόμη πιστεύουμε ότι αυτή η κίνηση θα σταματήσει την βία μέσα στα γήπεδα γιατί οι φίλαθλοι δεν θα είναι πια μερίδα οπαδών αλλά μερίδα μετόχων η οποία ανά πάσα ώρα και στιγμή θα υπερασπίζετε το συμφέρον της ομάδας του.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι έχουμε πρόθεση στις 3/1/2011 να δώσουμε...

και μια επιστολή την οποία επισυνάπτουμε παρακάτω προς όλες τις παναθηναϊκές ηλεκτρονικές και έντυπες εφημερίδες για να ενημερωθεί όλος ο παναθηναϊκός κόσμος για την πρόταση μας. Επίσης θα τους ζητήσουμε να κάνουν μια έρευνα για την αποδοχή από τον κόσμο μιας τέτοιας πρότασης, εκτός αν κάποιος εκπρόσωπος της ΠΑΕ επικοινωνήσει μαζί μας και μας πει ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι σύμφωνος με αυτή την πρόταση .
Τέλος θα θέλαμε να ξανά αναφέρουμε ότι είμαστε απλοί <<παναθηναϊκοί >> φίλαθλοι και δεν είμαστε μέλη κάποιου συνδέσμου, ούτε ψάχνουμε την προσωπική μας διαφήμιση – προβολή μέσα από αυτή την πρόταση.
Παρακαλούμε να γνωστοποιήσετε την πρόταση μας σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
ΥΓ Ελπίζουμε να αναγνωρίζετε τις καλές προθέσεις μας, να δώσετε τη δέουσα σημασία στην αγωνιά μας για το μέλλον του παναθηναϊκού μας , και να αντιμετωπίσετε την πρόταση μας σαν σκέψη κάθε φίλου του παναθηναϊκού που αγαπάει πραγματικά την ομάδα μας .
Με εκτίμηση
Βαλάσης Γεώργιος
Στοιχεία επικοινωνίας Τηλ 6947 805799
email valasisg@ath.forthnet.gr>>
Αγαπητοί φίλοι ,εκπρόσωποι του τύπου , συντάκτες και διαχειριστές μέσων μαζικής ενημέρωσης αλλά και ενημερωτικών ιστοσελίδων θα θέλαμε να μας βοηθήσετε κάνοντας ενημέρωση προς το φίλαθλο <<παναθηναϊκό>> κοινό για την πρόταση μας και να κάνετε αν μπορείτε μια έρευνα για το πόσο αποδεκτή θα γινόταν αυτή η πρόταση από τους φιλάθλους μας
Επίσης επειδή δεν επιθυμούμε καμιά δημόσια προβολή δεν θα θέλαμε να γίνει καμία δημοσίευση των προσωπικών μας στοιχείων παρά μονό της ηλεκτρονικής διεύθυνσης trifili.1908@hotmail.com στην οποία θα δεχόμαστε σχόλια και γνώμες για την πρόταση μας.
ΥΓ Ο λόγος που δεν γνωστοποιήσαμε την πρόταση μας στις 3/1/2011 στα Μ.Μ.Ε. είναι το Δ.Σ. της ΠΑΕ που εκκρεμούσε για τη εκλογή προέδρου.

Με εκτίμηση
Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού

1 σχόλιο:

SPILATHAN είπε...

καλημέρα σας
το έγραψαν αρκετοί υπερθεματίζω κι εγώ!
30000 άνθρωποι πέρσι πήραν διαρκείας που σημαίνει πολύ παραπάνω απο 10 εκατομύρια για τα οποία συζητάνε σήμερα.
η πρόταση να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ο ερασιτέχνης με εκλεγόμενο ανα διετία πρόεδρο είναι πιστεύω μονόδρομος!
Μεγάλες ομάδες όπως η Μπάρτσα έχουνε ήδη δείξει το δρόμο!
Μην ξεχνάτε....στην διοικητική κατάντια της ομάδας είμαστε συμμέτοχοι όλοι όσοι αφήσαμε να μας παρασύρει το όνειρο της ΠΕΚ και να μας εκμεταλευτεί ό κάθε .....αχαρακτήριστος. Δεν δικαιούμαστε πιά να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια και να περιμένουμε απο τους "άλλους ¨να μας σώσουν!!
Μόνο εμείς αγαπάμε άδολα και ανιδιοτελώς την ομάδα άρα μόνο εμείς πρέπει και μπορούμε να την πάρουμε στις πλάτες μας!
Να βγουν μετοχές με 50 ευρώ η μία και το σύνολο που θα διατεθεί (και πιστέψτε με το αποτέλεσμα θα σας ακπλήξει ακόμα και σε αυτές τις μέρες που περνάμε) να το διαχειρίζεται ο ερασιτέχνης! ο κάθε μέτοχος θα έχει τόσες ψήφους όσα 50ευρα καταβάλει έτσι απλά.
Πρώτος πρόεδρος δικαούται νομίζω να είναι ο Θανάσης Γιανακόπουλος και απο κει και μετά εκλογές και ανάθεση σε αυτόν που θα προσφέρει τα περισσότερα, θα έχει την οικονομική επιφάνεια και την διοικητική ικανότητα να διαχειριστεί τον Παναθηναΐκό μας.
Η συμμετοχή του κόσμου πρέπει να είναι μόνο μιά φορά τη διετία στις εκλογές και όλη η υπόλοιπη διαχείριση θα επαφίεται στον Πρόεδρο της ομάδας. λεπτομέρειες μπορούμε να συζητήσουμε όποτε θέλετε!!
Πάμε λοιπόν!!
Όλοι μαζί μπορούμε αν όλοι μαζί ΘΕΛΟΥΜΕ!!!
ευχαριστώ για την υπομονή σας
ΘΣ

διαβάστε επίσης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...