Δίωξη σε Καλόπουλο!

Για πρώτη φορά εισαγγελέας εγκαλεί διαιτητή κάνοντας λόγο για εσκεμμένα λάθη! Ο Εμμανουήλ Αντωνακάκης άσκησε δίωξη κατά του διαιτητή του «αιώνιου» ντέρμπι, Δημήτρη Καλόπουλο...


Όπως αναφέρει το αποκαλυπτικό σε θέματα διαιτησίας soccerplus.gr, ο κ. Αντωνακάκης έκανε αναφορά (που ισοδυναμεί με δίωξη) στον κ. Καλόπουλο και θεωρεί ότι ο διαιτητής του ντέρμπι έχει υποπέσει σε «εσκεμμένες παραλείψεις στη συμπλήρωση του φύλλου αγώνα», όπως στην εισβολή των οπαδών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο, όπου -ως γνωστόν- ο κ. Καλόπουλος έγραψε ότι «φίλαθλοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν».

Η αναφορά αυτή απευθύνεται στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, από το οποίο ζητείται να επιληφθεί και να παραπέμψει την υπόθεση στην πειθαρχική επιτροπή. Τονίζεται δε ότι για πλημμελή σύνταξη φύλλου αγώνα από τον διαιτητή προβλέπεται από τον ΚΑΠ η ποινή ενός μήνα.

Όμως, η ΕΠΟ έχει ήδη ανακοινώσει ότι ο Δ. Καλόπουλος και οι βοηθοί του, ο τέταρτος και ο παρατηρητής διαιτησίας του ντέρμπι θα μείνουν εκτός ορισμών μέχρι τη λήξη της σεζόν.

Ποινή η οποία υπερκαλύπτει αυτή που προτείνει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Αύριο Σάββατο, πάντως, συμπληρώνεται ένας μήνας από την ημέρα τέλεσης του ντέρμπι και το ματς δεν λέει να τελειώσει!
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

διαβάστε επίσης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...