Πάει Λίλ ο Μπουμ?

Η δυσαρέσκεια του Ζαν Αλέν Μπουμσόγνκ για την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δεδομένη και προσφάτως δηλωμένη στα γαλλικά Μέσα. Ο Γάλλος έχει εκφράσει ανοιχτά και πολλάκις την αγάπη του προς τη Λιόν και έχει θέσει ως προσωπικό του στο ποδόσφαιρο στοίχημα την επιστροφή στον γαλλικό σύλλογο.

Νεότερα δημοσιεύματα τον στέλνουν τελικά στη Γαλλία –νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό- αλλά λίγο πιο βόρεια από εκεί που θα ήθελε ο αμυντικός των πράσινων.
Συγκεκριμένα, η “Mercato365” κάνει λόγο για την προοπτική να αγωνιστεί στη Λιλ ήδη από αυτό το καλοκαίρι: «Όπως και ο συμπαίκτης του, Τζιμπρίλ Σισέ, έτσι και ο Μπουμσόνγκ βρίσκεται στον αέρα σε ό, τι αφορά το μέλλον του. Το συμβόλαιο του έχει διάρκεια ως τον Ιούνιο του 2013, ωστόσο μπορεί να φύγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Και εξετάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Λιλ».

Μπορεί, λοιπόν, στου Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ το στοίχημα νέα θετικά να μην υπάρξουν, αλλά και μία ενδεχόμενη μεταγραφή του στο Σαμπιονά για τον έτερο γαλλικό σύλλογο να μην τον «χαλάσει».

Σε τρεις μήνες θα ξέρουμε... Όταν και ο Τζιμπρίλ Σισέ αποκαλύψει την απόφαση του για την ερχόμενη σεζόν, γεγονός που θα επηρεάσει και την απόφαση του «Μπουμ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

διαβάστε επίσης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...