«Τέλος στα λόγια, βάλτε τα λεφτά!»

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσαν την ανακοίνωση όπως είχε προαναγγελθεί και μέσα σε αυτή αφήνουν τον υποψήφιο επενδυτή να κάνει οικονομικό έλεγχο, αναφέρουν ότι θα μπορεί να μπει στην ΑΜΚ με 28 εκατομμύρια ευρώ στις 20 Δεκεμβρίου παίρνοντας το ποσοστό που επιθυμεί και ο μόνος όρος που βάζουν είναι να σταματήσουν οι δηλώσεις καθώς τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση Μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (13.12.2012)
 Η εμφάνιση, νομιμοποίηση με συμφωνητικά και διαιώνιση της "πριγκιπιάδας" έχει κάνει κακό στο κύρος και την ιστορία του Παναθηναϊκού. Όμως, επειδή σύμφωνα με τις αρχές μας οποιοσδήποτε επενδυτής μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό είναι καλοδεχούμενος, δεν θέλουμε να αφήσουμε καμία αμφιβολία έστω και σε έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού ότι ενεργούμε αποκλειστικά και μόνο για το συμφέρον του Συλλόγου.......

Στα πλαίσια αυτά: 

1. Οι εκπρόσωποι του υποψηφίου επενδυτή είναι ευπρόσδεκτοι να ξεκινήσουν άμεσα τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ όπως επιθυμούν, και

2. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα αποφασισθεί στις 20 Δεκεμβρίου θα δίνει τη δυνατότητα στον επενδυτή να τοποθετηθεί με 28 εκατ. Ευρώ, να πάρει το ποσοστό των μετοχών που επιθυμεί, να εκλέξει άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο της αρεσκείας του και να αναλάβει τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Συμπερασματικά μέσα από μια απλή και άμεση διαδικασία ο επενδυτής μπορεί αμέσως μετά την 20η Δεκεμβρίου και το αργότερο μέχρι την 31η Δεκεμβρίου να καταθέσει τα χρήματα και να αναλάβει τον Παναθηναϊκό. 

Ο μόνος όρος που θέτουμε από τη δική μας πλευρά είναι από σήμερα και μέχρι τη λήξη της διαδικασίας ο επενδυτής και οι πάσης φύσεως συνεργάτες του να απέχουν από οποιαδήποτε δημόσια δήλωση. Άλλωστε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και εδώ μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

διαβάστε επίσης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...