Το πιάτο που τρελαίνει τον ουρανίσκο αλλά και... την τσέπη!

Η ιταλική κουζίνα φημίζεται όχι μόνο για την ωραία της γεύση αλλά και για το γεγονός ότι είναι συνήθως πιο οικονομική από τα υπόλοιπα είδη... Μόνο που αυτό το πιάτο ταλιολίνι που σερβίρεται σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης έχει ξεπεράσει σε τιμή κάθε φαντασία.
Για να γευτεί λοιπόν κανείς τα ταλιολίνι που συνοδεύονται με φρέσκο αστακό, μαύρες τρούφες, μανιτάρια και βιολογικά λαχανικά θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη και να βγάλει 2.013 αμερικανικά δολάρια. Όχι, δεν είναι μόνο τα συστατικά που κοστολογούνται σε αυτή την τιμή, αλλά και το ότι τα ταλιολίνι σερβίρονται σε πιάτο που σχεδίασε ο Gianni Versace επτά μήνες πριν από το θάνατό του. Ο αριθμός των μερίδων είναι περιορισμένος και έτσι όσοι σπεύσουν να φάνε στο συγκεκριμένο εστιατόριο του Μανχάταν θα αποζημιωθούν παίρνοντας στο σπίτι και το πιάτο του διάσημου σχεδιαστή μόδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

διαβάστε επίσης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...