Ποιός έχει προτεραιότητα στους κυκλικούς κόμβους?

Εδώ η απάντηση....

Ο κοντός που ήθελε πολύ να καρφώσει!

Μια αληθινή ιστορία, που αποδεικνύει ότι με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο στόχο, όλα είναι δυνατά! Ο Brandon Todd έχει ύψος μόλις 1,65 μ., αλλά λατρεύει το μπάσκετ και πάντα ήθελε απεγνωσμένα να καταφέρει να καρφώσει σε μια μπασκέτα, πράγμα που είναι δύσκολο ακόμα και για μπασκετμπολίστες, οι οποίοι είναι πολύ ψηλότεροι. Ο Todd το ήθελε τόσο πολύ, που προπονήθηκε σκληρά για τρία χρόνια, εμπνευσμένος από Ρώσους αρσιβαρίστες, και αύξησε τη μυική του μάζα κατά 39 κιλά. Δείτε τη μικρή του ιστορία που εμπνέει, μέσα από την ταινία μικρού μήκους που ακολουθεί.

Δείτε τι έπαθε περιμένοντας το σύζυγο.....

ΕΡΕΥΝΑ-ΣΟΚ: Τα ρούχα που πλένονται στους 40 βαθμούς Κελσίου παραμένουν άπλυτα!!!

Το πλύσιμο των ρούχων και των παιχνιδιών στους 40 βαθμούς Κελσίου μπορεί να κάνει καλό στο περιβάλλον, αλλά αφήνει σχεδόν ανέπαφα τα μικρόβια, σύμφωνα με νέα μελέτη. Όπως έδειξε η έρευνα, το μικροβιακό φορτίο τους μετά το πλύσιμο είναι κατά μόλις 14% μικρότερο από αυτό που είχαν όταν ήτ Σύμφωνα με την Daily Mail, οι μικροβιολόγοι που πραγματοποίησαν τη μελέτη ανακάλυψαν επίσης ότι μετά από το πλύσιμο στους 40 βαθμούς, το ένα στα τέσσερα ρούχα και παιχνίδια που εξέτασαν είχε ίχνη βακτηρίων που υπάρχουν στα κόπρανα.

Tραγική φάρσα φρικάρει πελάτες καφετέριας

Οι ανυποψίαστοι πελάτες σε καφετέρια στο West Village πρωταγωνιστούν άθελά τους σε ένα real time θρίλερ, όπου μια κοπέλα με τηλεκινητικές ικανότητες σπέρνει το χάος! Και όλα αυτά για το promo της ταινίας «Κάρι», με πρωταγωνίστρια την Chloe Moretz.

διαβάστε επίσης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...